logo



03
NOV
2016

Αίτηση για συμμετοχή στην τελετή καθομολόγησης στις 13.12.2016

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΑΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Πληροφορίες: Δ. Κολοκυθάς

Τηλ. 2241099211

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

 

Η τελετή καθομολόγησης των φοιτητών/τριων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13.12.2016. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος, να καταθέσουν το διάστημα από την Πέμπτη 03.11.2016 έως την Παρασκευή 18.11.2016  τα παρακάτω δικαιολογητικά στην Γραμματεία, ή να τις αποστείλετε μέσω φαξ στο 2241099209 ή με mail μέσω του ηλεκτρονικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου που έχουν στο Ptde_gramm@aegean.gr.:

 

  1. Αίτηση και Υπεύθυνη Δήλωση (επισυνάπτεται) Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησή σας και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις λήψης πτυχίου, διακόπτεται η φοιτητική σας ιδιότητα καθώς ανακηρύσσεστε υποψήφιοι πτυχιούχοι. Πρέπει να είναι σαφές ότι δεν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε άλλο/α μάθημα/τα, γεγονός που καλείστε να δηλώστε υπεύθυνα. Επίσης δηλώνετε υπεύθυνα τυχόν μάθημα ή μαθήματα (μη υποχρεωτικά) που επιθυμείτε να εξαιρεθούν από τον υπολογισμό του βαθμού πτυχίου, στον βαθμό  που πλεονάζουν του αναγκαίου πλήθους μαθημάτων. Αίτηση συμμετοχής τελετής Καθομολόγησης
  2. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
  3. Φοιτητές/τριες που επιθυμούν τη χορήγηση του πτυχίου τους και σε περγαμηνή, θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 15,00 € στο Ταμείο τηςΟικονομικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατόπιν να προσκομίσουν την απόδειξη στην Γραμματεία του Τμήματος (το Ταμείο βρίσκεται στο κτήριο 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ στο Ισόγειο)
  4. Το Έντυπο Ωφελούμενου του Γραφείου Διασύνδεσης (ΔΑΣΤΑ) (επισυνάπτεται) Έντυπο ωφελούμενου ΔΑΣΤΑ
  5. Να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του Τμήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6Bw69aEXvGfNIIbFHqcMr7jeoiYagcVG-PjA47escGxNDfQ/viewform

 

Προσοχή:

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί, η τακτοποίηση, μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων καθομολόγηση, τυχόν εκκρεμοτήτων των ενδιαφερόμενων φοιτητών και φοιτητριών με τη Βιβλιοθήκη (δανεισμός βιβλίων, κατάθεση πτυχιακής/διπλωματικής εργασίας) και με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας (Βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης, κλειδί φοιτητικής εστίας κτλ.).

Η Γραμματεία θα ενημερωθεί σχετικά από την Βιβλιοθήκη και από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας, χωρίς να απαιτείται από φοιτητές – φοιτήτριες να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.

 Από τη Γραμματεία